A megrendelés menete

Amennyiben gyermekcipőt szeretne rendelni az űrlap segítségével, akkor töltsön ki minden rubrikát, amennyiben az szükséges, írjon hozzá megjegyzést is.  A gyermek lábmérete nagyon fontos, ezért azt cm-ben adja meg az alábbi képek segítségével. Készítsen egy egyszerű méretrajzot az alábbi minta szerint, majd hajtsa fel a szaggatott vonalnál és a gyermeket ráállítva ellenőrizze a pontos lábméretet cm-ben!A papírt lehetőleg fal mellé tegye, hogy a gyerek sarka a falra támaszkodjon, és a nagylábujjat felülről lenyomva húzzon elötte egy vonalat, függőlegesen tartott ceruzával. Ne hagyjon rá semmit, tehát a pontos méretet írja be a rubrikába, cm-ben! Erősebb lábfejű gyermeknél szükség van rüsztbőség mérésre is, a lábfej legmagasabb pontjánál, a talp alatt áthajtott centiméterszallaggal kell pontosan megmérni. Itt se hagyjon rá semmit!

A típusszám megadásával lehet megrendelni a kívánt cipőt, de előtte  egyeztessen velünk, hogy jelenleg milyen méretben és színben kapható az adott típus. Végezetül küldje el a saját adataival az űrlapot. A szállítás GLS futárszolgálattal történik. Személyes vásárlás esetén, az alábbi címen keressen minket: Budakeszi, Erkel 97. /gyártói árak/ Nyitva: hétfõ – péntek 10-18 óráig Tel./Fax: +36 23 452256 Mobil: +36 20 3258666 / telefonos egyeztetés esetén szombat délelőtt is nyitva / Lazzari 75” KFT – Bokor István, a SUPI+ védjegy tulajdonosa

  Tárgy

  Név (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Irányítószám:

  Város (kötelező):

  Utca/tér, házszám (kötelező):

  A gyermek lábmérete:

  A cipő típusa – a típusszám alapján:

  A cipő színe – pl. lányos, fiús szín:
  Egyeztessen velünk – akár telefonon is – az aktuális raktárkészletünkről!

  Rendelt mennyiség:

  Megjegyzés, amennyiben szükséges


  A típusszám megadásával lehet megrendelni a kívánt cipőt, de előtte  egyeztessen velünk, hogy jelenleg milyen méretben és színben kapható az adott típus.

  Végezetül küldje el a saját adataival az űrlapot.

  A szállítás GLS futárszolgálattal történik.


  Személyes vásárlás esetén, az alábbi címen keressen minket:

  Budakeszi, Erkel 97. /gyártói árak/
  Nyitva: hétfõ – péntek 10-18 óráig
  Tel./Fax: +36 23 452256
  Mobil: +36 20 3258666
  / telefonos egyeztetés esetén
  szombat délelőtt is nyitva /

  Lazzari 75” KFT – Bokor István, a SUPI+ védjegy tulajdonosa