Díjak, elismerések

ÉV KIVÁLÓ SZAKEMBERE 2023 DÍJ
Arany csillag fokozat
Bokor István cipőkészítő
Supi+ Bokor gyermekcipő

A www.szakmaielit.hu 2008-ban indult, azzal a céllal, hogy Magyarország összes városában megismerjük a helyi neves sztárokat, hírességeket, szakmák legjobbjait! A Szakmai Elit díj életre hívója Némethné Máté Ilona ev. www.szakmaielit.hu online magazin tulajdonosa aktív szerepet vállal a kiváló szakemberek társadalmi megbecsülésének erősítése, azon belül pedig általános elismertségének javítása terén. Idén ismét elismerést kaptunk.

„Bokor István cipőkészítő a Supi+ Bokor gyermekcipő tulajdonosa, aki a cipőiparban kiemelkedő minőségű és egészségmegőrző cipők készítésében jeleskedik. Bokor István valódi cipőkészítő, akinek a keze alatt születnek meg a minőségi cipők. Az ő munkája a precizitás és a művészi érzék tökéletes kombinációját képviseli. A Supi+ Bokor gyermekcipők minden egyes párja igazi mestermű, és szemmel látható a figyelmet fordított részletekre és a kiváló kézműves munkára. Az egyik kiemelkedő tulajdonsága Bokor Istvánnak a szakmai tudása és a hagyományos cipőkészítés iránti elkötelezettsége. Emellett Bokor István olyan vállalkozó, aki az ügyfelei iránti elkötelezettségre és az üzleti etika tiszteletben tartására helyezi a hangsúlyt. A vevőknek mindig az elsők között jut a figyelmére, és minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy elégedettek legyenek a vásárolt termékekkel. Bokor István nem csak egy tehetséges cipőkészítő és vállalkozó, hanem egy olyan személy, aki hozzájárul a cipőkészítés művészetéhez és a minőségi lábbelik népszerűsítéséhez. Az ő munkája inspiráló és értéket képvisel a cipőiparban és a vásárlók számára egyaránt.”

  Egy újabb elismerést kaptunk. Az ÉV KIVÁLÓ SZAKEMBERE DÍJ – Ezüst csillag fokozat Immár XXV. alkalommal rendezte meg 2020. február 21-én a Szakmai Elit.hu online magazin egyik legkiemelkedőbb eseményét, a Szakmai Elit díjkiosztó gálát, amelynek idén is a Tóvendéglő adott otthont. Az XXV. Szakmai Elit díjátadó kiemelt rendezvénye a Menedzserek, Topvállalkozások, – Civil és Szakmai szervezeteknek. Szakmai Elit szelleméhez itt társult  a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő új generációk, az üzletemberek, a szakmák kiválóságainak maradandó életműve és az azt elismerő közönség kitüntető szeretete.     ÉV KIVÁLÓ TERMÉKE 2018 DÍJ  Lazzari 75 Kft. Budakeszi Bokor István SUPI+ gyermekcipő család Nagy elismerésben részesültünk Szombathelyen, a 2018 év kiváló terméke lett a Bokor-cipő.  Immár XX. alkalommal rendezte meg 2018. május 19-én a Szakmai Elit.hu online magazin egyik legkiemelkedőbb eseményét, a Szakmai Elit díjkiosztó gálát, amelynek idén a Tóvendéglő adott otthont.  Az XX. Szakmai Elit díjátadó kiemelt rendezvénye a Menedzserek, Topvállalkozások, – Civil és Szakmai szervezeteknek. Szakmai Elit szelleméhez itt társult a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő új generációk, az üzletemberek, a szakmák kiválóságainak maradandó életműve és az azt elismerő közönség kitüntető szeretete. A díjazottak sorában szinte kivétel nélkül megtalálható­k voltak a sz­akma legje­les­ebb képviselői.