Díjak, elismerések

 

Egy újabb elismerést kaptunk.

Az ÉV KIVÁLÓ SZAKEMBERE DÍJ – Ezüst csillag fokozat

Immár XXV. alkalommal rendezte meg 2020. február 21-én a Szakmai Elit.hu online magazin egyik legkiemelkedőbb eseményét, a Szakmai Elit díjkiosztó gálát, amelynek idén is a Tóvendéglő adott otthont. Az XXV. Szakmai Elit díjátadó kiemelt rendezvénye a Menedzserek, Topvállalkozások, – Civil és Szakmai szervezeteknek. Szakmai Elit szelleméhez itt társult  a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő új generációk, az üzletemberek, a szakmák kiválóságainak maradandó életműve és az azt elismerő közönség kitüntető szeretete.

 

 

ÉV KIVÁLÓ TERMÉKE 2018 DÍJ 
Lazzari 75 Kft. Budakeszi Bokor István SUPI+ gyermekcipő család

Nagy elismerésben részesültünk Szombathelyen, a 2018 év kiváló terméke lett a Bokor-cipő.  Immár XX. alkalommal rendezte meg 2018. május 19-én a Szakmai Elit.hu online magazin egyik legkiemelkedőbb eseményét, a Szakmai Elit díjkiosztó gálát, amelynek idén a Tóvendéglő adott otthont. 
Az XX. Szakmai Elit díjátadó kiemelt rendezvénye a Menedzserek, Topvállalkozások, – Civil és Szakmai szervezeteknek.
Szakmai Elit szelleméhez itt társult a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő új generációk, az üzletemberek, a szakmák kiválóságainak maradandó életműve és az azt elismerő közönség kitüntető szeretete. A díjazottak sorában szinte kivétel nélkül megtalálható­k voltak a sz­akma legje­les­ebb képviselői.