supi_nem_supy                                       

A SUPI+ egészséges gyerekcipők ezentúl ​​​a BOKOR cipő márkanevet is viselik.

A névváltoztatásra azért volt szükség, mert más cipők is viselik a SUPI nevet. Sajnos olyanok is, melyek nem felelnek meg az egészséges gyerekcipők előírásainak.

A BOKOR cipő, a feltalálójáról, Bokor Istvánról kapta a nevét, így a BOKOR névvel már összetéveszthetetlenek lettünk.

A cipők minősége természetesen nem változott.

 
   
   
                                          Egy újabb elismerést kaptunk.     Az ÉV KIVÁLÓ SZAKEMBERE DÍJ – Ezüst csillag fokozat Immár XXV. alkalommal rendezte meg 2020. február 21-én a Szakmai Elit.hu online magazin egyik legkiemelkedőbb eseményét, a Szakmai Elit díjkiosztó gálát, amelynek idén is a Tóvendéglő adott otthont. Az XXV. Szakmai Elit díjátadó kiemelt rendezvénye a Menedzserek, Topvállalkozások, – Civil és Szakmai szervezeteknek. Szakmai Elit szelleméhez itt társult  a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő új generációk, az üzletemberek, a szakmák kiválóságainak maradandó életműve és az azt elismerő közönség kitüntető szeretete.  
   Nagy elismerésben részesültünk Szombathelyen, a 2018 év kiváló terméke lett a Bokor-cipő.                                
Megújultunk!
Termékeinket 2017. áprilisától új talpakkal készítjük.
talp_02

A poliuretán  anyagból készült talp jellemzői: könnyű, hajlékony és esztétikus.

talp_04
A talp járófelülete  kopásmentes résszel van ellátva. talp_tipusok_01
 A Bokor Supi+ cipők lényeges jellemzői, mint a supinált /döntött / sarok, erős, magas kéreg természetesen  változatlanok.Az eddig alkalmazott típusszámok sem változtak, így a régi megszokott típusok is az új talppal készülnek.
Ezek  a típusok már orrvédővel is készülnek
 

Még egy fontos tudnivaló!

Az általunk használt Supi+ név védett, regisztrált név, ami nem azonos a Supy ipszilonos változatával. Tehát a két védjegy nem azonos termékre utal. Az általam kifejlesztett speciális hosszan előrevezetett, magas, erős kéreg, valamint a szerszámba öntött ezáltal állandó dölésszögű döntött /supináló/ sarok ipari mintaoltalom alatt áll, ezért csak a Supi+ cipőkben alkalmazhatóak.

– Dr. Bender György prof. szerint   a Supykids  által gyártott gyermekcipő ismérve a következő: „A sarok nem eléggé supinál (minimum 4 mm-nek kell lennie) A kéreg erőssége gyenge, magassága nem megfelelő. A talp anyaga nem könnyűszerkezetű gumitalp (TR. anyagú formatalp), ezért a supináló – döntött – sarkú cipő követelményeinek nem felel meg. Általános viseletre alkalmas”

A Hoffer Minőségügyi Szakértői BT. szakvéleménye  a következő >>>>>

Dr. Bender György szakvéleménye  a következő >>>>>

Ezért nem egyenlő a Supi+ cipő, a Supykids  által gyártott gyermekcipővel !!!!

Bokor István, a Supi+ védjegy tulajdonosa.

Az újabban megjelent hasonló nevű oldalakon nem a mi termékeink láthatóak. www.supiplusz.hu, www.supy.hu, www.supycipo.hu, www.supykids.hu, www.szupercipo.com